Poklon paketi za bolesnu djecu: Muftija tuzlanski Vahid-ef. Fazlović posjetio UKC Tuzla

by admin
| 8:29

Univerzitetski klinički centar Tuzla jučer su posjetili muftija tuzlanski Vahid-ef. Fazlović, direktor Behram-begove medrese u Tuzli Ahmed Hatunić i sekretar Muftijstva tuzlanskog Muhamed Hasanspahić.

Goste su primili direktor Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla doc. dr. Nešad Hotić, pomoćnik direktora za medicinske poslove prof. dr. Fahrija Skokić, pomoćnik direktora za naučnoistraživački rad akademik prof. dr. Enver Zerem i načelnik Klinike za dječije bolesti dr. Edin Husarić.

Tokom posjete muftija tuzlanski Vahid-ef. Fazlović zahvalio se na svesrdnosti koju su direktor i zaposlenici Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla pružili povratnicima u Republici Srpskoj.

“Razumjeli ste potrebe i tegobe tih ljudi, pokazali ste veliku volju stavljajući svoje resurse na raspolaganje našim povratnicima i mi smo vam iz tog razloga jako zahvalni”, rekao je muftija tuzlanski ef. Fazlović. 

Delegacija je posjetila i Kliniku za dječije bolesti i u povodu proteklih bajramskih praznika djeci koja su zadržana na bolničkom liječenju uručila poklon pakete.

(Tuzlainfo.ba)