Grad Tuzla: Produžen rok za prijavu na Javni poziv UNDP-a za podizanje zasada maline

by admin
| 11:47

Iz službi Grada Tuzla danas su obavijestili građane da je produžen rok za prijavu na Javni poziv UNDP-a za podizanje zasada maline iz „EU Programa obnove od polava“. Javni poziv je objavljen na zvaničnoj web stranici UNDP-a BiH: www.ba.undp.org. Krajnji rok za prijavu na ovaj javni poziv je 05.10.2015. godine.

-Ponovo se pozivaju sva fizička lica koja su se bavila ili se bave poljoprivrednom proizvodnjom, koja žive na području grada Tuzle, koja su pretrpjela materijalnu štetu u poplavama 2014. godine, i koja ispunjavaju uslove navedene u Javnom pozivu da dostave svoje prijave do 05.10.2015. godine, na mail adresu UNDP-a: [email protected] ili direktno u ured u Tuzli, ulica Mije Keroševića 20 (zgrada TRV Tuzla) – istaknuto je.

Dostavljene prijave moraju biti predane u zatvorenoj koverti i naslovljene na „EU Program obnove od poplava – javni poziv za podizanje zasada maline“.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja podnosioci zahtjeva mogu se direktno obratiti UNDP–u u pisanoj formi na broj faksa +387 33 552 330 ili putem e-maila [email protected], a takođe i u Službi za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti Grada Tuzla putem na telefona 035 307 391.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.