Gradski odbor SDA Tuzla: Organizovan tradicionalni bajramski prijem

by admin
| 14:10

Gradski odbor Stranke demokratske akcije Tuzla danas je u povodu Kurban – bajrama u prostorijama Stranke organizovao bajramski prijem čiji je domaćin bio predsjednik GO SDA Tuzla Sabahudin Imamović, dipl. pravnik. 

– Mi već tradicionalno organizujemo bajramski prijem za svoje članove, simpatizere i sve ljude dobre volje koji s nama žele da podijele bajramske radosti.
Bajram je praznik kada obraćamo veću pažnju na rodbinu, komšije, na one koji su u stanju socijalne potrebe. Tako je danas Gradski odbor SDA Tuzla u saradnji sa Povjereništvom Asocijacije mladih SDA Tuzla Narodnoj kuhinji Imaret donirao oko pola tone kurbanskog mesa. I na taj način želimo da iskažemo društvenu odgovornost i brigu za one koji nisu u mogućnosti da ove praznike dočekaju na adekvatan način – kazao je predsjednik GO SDA Tuzla Sabahudin Imamović.
U povodu Kurban-bajrama predsjednik Povjereništva Asocijacijacije mladih SDA Tuzla dr.sc. Senad Mehmedinović je predsjedniku GO SDA Tuzla Sabahudinu Imamoviću uručio simboličan poklon.

Također, svi građani koji su došli na prijem dobili su besplatan primjerak Biltena GO SDA Tuzla – saopšteno je.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.