Poziv bračnim parovima: PK Flamenco Tuzla vrši upis u Sekciju društvenih plesova

by admin
| 14:21

Od februara ove godine, Plesni klub Flamenco Tuzla, eksperimentalno je pokrenuo plesnu Sekciju za društvene plesove u GKUD “Bosna Tuzla”.

Sekcija, koju vodi iskusni plesni trener Namik Trutović, okupila je 10 bračnih parova različitih generacija, koji su uspješno savladali koreografije Bečkog valcera i swing-a.

 

Nakon javnih izvedbi naučenog, građani Tuzle su pokazali interes da se priključe ovoj sekciji, te su u PK Flamenco odlučili omasoviti spomenutu sekciju.

-Pozivamo sve građane Tuzle i okolnih mjesta, a posebno bračne parove da se uključe u rad ove sekcije i sebi pruže priliku za novi kvalitet života uz edukativno relaksirajuću aktivnost, koja pruža mogućnost scenskog izražaja. Priuštite sebi mogućnost pojavljivanja na pozornici ili samo učestvovanja u radu sekcije – istakli su u PK Flamenco.

Upis u sekciju će biti organizovan u subotu 19. septembra u 13 sati u prostorijama GKUD Bosna Tuzla (ulaz u kino Kaleidoskop), a sekcija će raditi subotom i nedjeljom u terminima subota od 13:00 – 14:30h i nedjelja od 19:00 – 20:30

Informacije na: 062 185 350 i 063 890 099 ili na Facebook-u PK Flamenco Tuzla.

(Tuzlainfo.ba)

 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.