FK Sloboda: Danas dvije pripremne utakmice, igrači još uvijek odlaze i dolaze

by admin
| 6:34
2607 sloboda
  •  
  •  
  •  
  •  

Kombinovani sastavi Crveno – crnih ove subote gostuju u Bijeljini i Klokotnici.

Ekipa pod vodstvom Denisa Sadikovića putuje u Semberiju gdje će snage odmjeriti sa Radnikom. Utakmica se igra sutra (subota, 26. juli) na gradskom stadionu u Bijeljini sa početkom od 18:00 sati.

Tim koji će se suprotstaviti Bijeljincima je:

Fejzić, Pirić, Efendić, Omić, Mitrović, Salihović, Bajraktarević, Halilović, Sarić, Radovanović, Mehidić, Mujić, Šećerović, Kuduzović, Džafić, Lukić, J. Mujkić.

U isto vrijeme jedna ekipa će učestvovati na Memorijalu “11 šehida nogometnih asova” u Doboj – Istoku (Klokotnica). Njih će sa klupe predvoditi Denis Karić, a nastupaće sljedeći igrači:

Hodžić, A. Mujkić, Todorović, Šahmani, Selamović, Aničić, Pršeš, Mehanović, Musić, Janković i devet fudbalera iz juniorskog pogona.

Ova ekipa svoj prvi meč na turniru igra protiv gradačačke Zvijezde, a za nedjelju (27. juli), zavisno od rezultata protiv Gradačačana, igraće se meč za treće ili prvo mjesto Memorijala.

Dodajmo i to da je nakon kratkotrajne probe Tušanj napustio mladi stoper Emrah Hasanhodžić. Proteklih dana dogovor sa upravom kluba nisu uspjeli postići niti Haris Redžepi i Sabahudin Jusufbašić, dok treći golman Emir Hodžić odlazi na posudbu u Slogu iz Simin Hana.

Novo ime je Igor Aničić (25), ofanzivni veznjak koji je sa dosta uspjeha nastupao je za ekipe Leotara i Zrinjskog.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.