NS Radom za Boljitak TK: Obećavaju bolji rezultat, Spomenka Mičić u kantonalnom rukovodstvu

by admin
| 10:09
1807 spomenka
  •  
  •  
  •  
  •  

Sinoć (17.7.2014.) je u Tuzli održana sjednica Kantonalne organizacije  Narodne stranke Radom za boljitak TK-a. Sjednici su prisustvovali dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak iz reda hrvatskog naroda, dopremijer Federacije i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerko Ivanković Lijanović i dopredsjednik iz reda bošnjačkog naroda, zastupnik u Skupštini TK, Mersed Šerifović.

Aktivnim učešćem u radu Kantonalne organizacije i kvaliteti sjednice doprinijela je i zastupnica u Federalnom Parlamentu, Spomenka Mičić, koja je taj status ranije stekla kao članica Stranke za BiH.

Kako je saopšteno iz ove stranke, na sjednici su finalizirane pripreme za predizbornu kampanju koja će biti realizirana u narednom periodu.

Kandidati Narodne stranke Radom za boljitak privode kraju izbornu platformu Boljitka za TK, koju će karakterizirati jeftinija i učinkovitija administracija, osiguravanje novih radnih mjesta, socijalna osjetljivost, razvoj privrednog sektora, sa naglaskom na jačanje poljoprivrede i nastojat će učiniti sve za boljitak života građanki i građana Tuzlanskog kantona.

-Narodna stranka Radom za boljitak će popraviti rezultat sa ljudima koji su sada, dakle trenutno na listi, potpomognuti ljudima koji imaju više iskustva i od mene samog i mislim da ćemo postići izuzetno dobre rezultate. Bit ću slobodan da kažem, kada je riječ o Skupštini Tuzlanskog kantona, da ćemo najmanje poduplati rezultat –  izjavio je mr.sci. Samir Kamenjaković, član Predsjedništva Boljitka i potpredsjednik Skupštine Tuzlanskog kantona.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.