Konkurs za prijem u toku: U Studentskim domovima u Tuzli na raspolaganju 442 mjesta

by admin
| 15:15

U akademskoj 2015/2016. godini u studentske domove Studentskog centra Univerziteta u Tuzli  bit će primljeno 442 studenata fakulteta / Akademije Univerziteta u Tuzli, na smještaj i ishranu, od čega 428 studenata državljana Bosne i Hercegovine i 14 studenata stranih državljana.

Pravo smještaja u studentske domove Studentskog centra imaju redovni studenti fakulteta / Akademije Univerziteta u Tuzli koji su u akademskoj 2015/2016. godini prvi put upisali prvu, odnosno narednu godinu studija, te da iamju mjesto prebivališta, odnosno boravišta udaljeno od Tuzle više od 30 km.

Konkurs za prijem redovnih studenata u studentske domove Studentskog centra Univerziteta u Tuzli u akademskoj 2015/2016. godini objavljen je prošle sedmice, a može se pronaći OVDJE.

Studenti koji zadovolje uslove kriterija i ostvare pravo na smještaj u studentske domove obavezni su koristiti usluge doma počev od 15.09. tekuće godine do 15.07. naredne godine, odnosno dužni su u cjelosti izmiriti svoje obaveze za naznačeni period.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.