U petak “Noć šampiona VII”: Organizator polovinu prihoda od ulaznica poklanja ugroženim od poplava

by admin
| 8:20
2404 noc sampiona
  •  
  •  
  •  
  •  

Manifestacija „Noć šampiona VII“ u okviru koje će centralni događaj biti revanš meč u low kicku (85,1 kg) WAKO PRO asocijacije između Salke Zildžića (BiH) i Abderrahima Chafaya (Francuska), velikim dijelom će biti humanitarnog karaktera.

-Svjesni situacije u kojoj usljed poplava i pojave klizišta veliki broj ljudi u Bosni i Hercegovini morao napustiti svoje domove, odlučili smo 50 posto prikupljenih sredstava od prodaje ulaznica usmjeriti u pomoć ugroženim bh. građanima – istakao je Senad Mujkanović, menadžer manifestacije “Noć šampiona VII”.

Manifestacija će se održati 23. maja u SKPC Mejdan sa početkom u 20.30 h, a pored oproštajnog meča Salke Zildžića, na programu će  biti još šest uvodnih borbi u kojima će snage odmjeriti najkvalitetniji bh. kickboxeri i njihovi protivnici iz Turske i Srbije, učesnici posljednjih svjetskh i evropskih prvenstva i borci sa zavidnim profesionalnim kickbox iskustvom.

Putem sponzorskih paketa i prijatelja meča već je distribuirano skoro 2000 gratis ulaznica, a u prodaji će se naći još 2000 ulaznica po cijeni od 10 KM.

Ulaznice se u periodu prije manifestacije mogu kupiti u CD shopovima “Seko i Vili” i  „Mido“ na Korzu.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.