Produžena sezona na Panonskim jezerima: Posjetitelji žele jeftinije ulaznice u septembru!

by admin
| 16:43

Kako su danas saopštili iz JKP Pannonica, preduzeća koje upravlja kompleksom Panonskih jezera, ova popularna ljetna destinacija Tuzlaka i brojnih turista, radit će i nakon 31. augusta, kada je predviđen kraj sezone.

-Obzirom na predviđene povoljne vremenske uvjete u narednom periodu, koji uključuju sunčano i toplo vrijeme, kompleks Panonskih jezera će raditi i poslije 31.08.2015. godine, odnosno i u toku mjeseca septembra.  Koliko dugo u toku septembra, zavisit će prije svega od vremenskih uvjeta, o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni putem medija, društvenih mreža i stranice www.panonika.ba – saopšteno je iz ovog preduzeća.

Radno vrijeme kompleksa Panonskih jezera od nedavno je skraćeno od 08:00 do 19:00 sati, a posljednja prodaja ulaznica do 18:00 sati.

Posjetitelji Panonskih jezera, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, sa radošću su dočekali vijest o produženju sezone kupanja, a veliki broj njih se slaže da bi u postsezoni, sa kraćim radnim vremenom, trebalo smanjiti i cijene ulaznica.

Da li će uprava Panonike poslušati glas naroda, iz čijeg budžeta je i izgrađen ovaj kompleks, ostaje da vidimo.

(Tuzlainfo.ba)