OKK Sloboda i Pan nastavljaju saradnju: Zajedno i u narednoj sezoni

by admin
| 14:54

Početkom mjeseca augusta, na obostrano zadovoljstvo je produžena saradnja između Omladinskog košarkaškog kluba Sloboda iz Tuzle i kompanije Carlsberg BH sa brendom Pan.

Saradnja je započela prošle godine potpisivanjem partnerskog ugovora i uspješno se odvija kroz sprovođenje raznih aktivnosti s ciljem popularizacije košarke i kluba Sloboda, te promocije Pan piva.

„OKK Sloboda Tuzla je učinila sve sa svoje strane da u potpunosti pruži priliku kompaniji Carlsberg, čiji je jedan od najznačajnijih proizvoda pivo Pan, da na sebi svojstven način pokaže vrhunski marketinški i medijski pristup prezentaciji i popularizaciji, kako svojih proizvoda, tako i Omladinskog košarkaškog kluba Sloboda Tuzla. Takođe smo u protekloj godini, odnosno takmičarskoj sezoni, puno naučili od ljudi koji su predstavljali ovu veliku kompaniju i koji su dali podršku našoj ekipi, kako prilikom promocija na samom terenu – za vrijeme utakmica, tako i van njega. Naravno da smo počastvovani što smo, uz obostrano zadovoljstvo, produžili saradnju i u narednoj takmičarskoj sezoni 2015/16, te dobili priliku da podignemo još jedan nivo marketinške i medijske prezentacije, kako kluba tako i Pan piva“, izjavio je Aid Berbić, predsjednik OKK Sloboda.

Nastavkom saradnje, Pan će pomoći ovom sjajnom kolektivu da nastavi sa uspjesima i u ovoj sezoni. Za naredni period, planirana je realizacija brojnih interesantnih aktivnosti i projekata, kako na terenu tokom utakmica, tako i na ulicama širom Tuzle.

„Nakon jednogodišnje uspješne saradnje sa Slobodom, odlučili smo nastaviti podržavati ovu mladu talentovanu ekipu, jer njihov entuzijazam, talent i trud koji pokazuju iz dana u dan, zaslužuje našu podršku i treba ih nagraditi. I ove godine ćemo kroz razne projekte i aktivnosti raditi na promociji Omladinskog košarkaškog kluba Sloboda i košarke generalno i iskreno se nadam da će crveno-crni uz našu pomoć, te podršku lokalne zajednice i navijača, ostvariti još bolje rezultate u ovoj sezoni“, izjavio je Dominic Martiniak, direktor Carlsberga BH.

(Tuzlainfo.ba)