Sloboda pred kantonalni derbi u Gračanici: Od danas u karantinu, ko mijenja Omića i Jahića?

by admin
| 6:01
2903 sloboda 7
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon što su se bodovno izjednačili sa ekipom Jedinstva, i zajedno sa Bišćanima zaposjeli prvu poziciju prvoligaške tabele, žele li tu i ostati „crveno-crni“ će morati slaviti i u Gračanici, gdje narednog vikenda igraju protiv trećeplasiranog Bratstva.

Miroslav Blažević je pred ovu utakmicu zasigurno u velikim brigama, što zbog kvalitetnog protivnika, što zbog izostanka do sada standardnih kapitena Muhameda Omića, te Adnana Jahića.

U probnoj utakmici u Živinicama popularni Ćiro ih je pokušao nadomjestiti sa Husićem i Šaćirijem na poziciji zadnjih veznjaka, a na treningu je probao i druge varijante.

Postava koja je juče uigravana izgledala na golu Hadžić, Mehanović, Salihović, Moranjkić, Halilović u zadnjem redu, Husić, Efendić, Redžepi, Mehidić, J. Mujkić u vezi i Krpić u špicu napada.

Igrači Slobode će pred veoma važan susret već danas u karantin, kako bi mirne glave ušli u utakmicu u kojoj ne smiju izgubiti.

Podjećamo i ekipa Jedinstva već za dvije sedmice gostuje odličnim Gračanlijama, koje u zavisnosti od rezulatat narednog i duela sa Bišćanima još uvijek imaju šanse za prvo mjesto.

(Tuzlainfo)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.