Robinzon party – Brodolom 7: Ni loše vrijeme nije spriječilo fenomenalnu zabavu uz Niki Belucci!

by admin
| 9:16

Robinzon party- Brodolom 7, koji se održao proteklog vikenda na molu restorana Robinzon na jezeru Modrac, nisu uspjeli pokvariti ni kiša ni vjetar, koji su prouzrokovali mnogobrojne probleme organizatorima.

Više hiljada posjetilaca upravo je zbog vremenskih neprilika, ostalo djelimično uskraćeno za potpuni vizuelni spektakal koji je bio pripremljen, ali fenomenalna ekipa DJ-a ne sceni, svojim nastupima je to sve to nadoknadila.

Vrhunska ekipa domaćih DJ-a, na čelu sa prošlogodišnjim pobjednikom takmičenja BURN residency DJ Borgom, te DJ Doaman, DJ Rocho Rodriguez, DJ Eduy i DJ Cycle Six napravila je sjajnu uvertiru uz vatromet pred nastup glavne zvijezde večeri – Niki Belucci.

-Naša specijalna gošća je „muški odradila posao“, i pokazala i dokazala zašto nosi titulu Kraljice dobre zabave. Svojom jedinstvenom energijom i vrhunski „odrađenim setom“ ona je izazvala erupciju oduševljanja posjetilaca na Modracu – istakli su organizatori.

Sjajna atmosfera i zabava koja je potrajala sve do jutra dokaz je da organizatori nisu pogriješili i da je Robinzon party – Brodolom 7 opravdao sva očekivanja i da je povratak na „mjesto gdje je sve počelo“, na mol restorana Robinzon, pun pogodak.

Ovo samo daje dodatni podstrek organizatorima da slijedećih godina se potrude i da Robinzon party – Brodolom naprave još boljim na radost svih posjetilaca.

Ovim eventom Robinzon team „spušta zavjesu“ na party dešavanja na molu restorana Robinzon za ovu kalendarsku godinu, ali već najavljuju nove zabave za ljeto 2016 godine.

(Tuzlainfo.ba/Promo)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.