Sutra druga „Noć prijatelja FK Sloboda“: Zagrijavanje za derbi sezone počinje u Clubu Salt

by admin
| 6:44
2503 crveno-crna
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon izuzetno uspješno organizovanog prvog zvaničnog druženja „Noć prijatelja FK Sloboda” koje se održalo 18. februara u “Irish Pub-u St. James’s Tuzla”, UG “Prijatelji FK Sloboda” obavještava sve simpatizere i prijatelje FK Sloboda Tuzla da će u srijedu26. marta od 20:00 sati biti upriličeno novo druženjeu organizaciji ovog Udruženja.

Pozivamo sve iskrene prijatelje i simpatizere FK Sloboda da nam se pridruže u “Cafe/Club Salt Tuzla” na adresi Hadžibakir -bega Tuzlića 5 (Bankerova).

Ulaznica za ovo druženje iznosi 2 KM, svaka kupljena ulaznica učestvuje u nagradnoj tomboli. Generalni sponzor druženja i ovog puta je Pivara d.d. Tuzla.

Sve prisutne goste muzikom uživo će zabavljati „Tuzlanski tamburaši” i „Ćao Band”. Pored bogate tombole i muzičkog dijela programa gostima će na projektoru premijerno biti prikazan i kratki film o Slobodi.

Iz UG „Prijatelji FK Sloboda” ističu da će sav prikupljen prihod na ovom druženju biti usmjeren prema FK Sloboda.

„Nadamo se novom ugodnom druženju i dobroj zabavi koja postaje prepoznatljiva u Tuzli. Svi su dobrodošli, a preporučljiv je crveno-crni dress code” navodi se u saopštenju prijatelja FK Sloboda.

Svi posjetioci će na „Noć prijatelja FK Sloboda” imati priliku da kupe ulaznicu za utakmicu 20. kola 1. Lige FBiH u okviru kojeg Sloboda na Tušnju dočekuje lidera Jedinstvo iz Bihaća.

Pored prodaje ulaznica posjetioci će biti u prilici kupiti i majice kao i raznovrsne suvenire.

Svi oni koji želu da pristupe Udruženje i prije utorka mogu to raditi on-line prijavom na stranici www.crveno-crni.ba, ali i na licu mjesta tokom druženja prijatelja FK Sloboda u Cafe/Club Salt u srijedu 26. marta.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.