Ljetni kurs: Usavršite svoj njemački jezik u Beču

by admin
| 6:24
1903 bec
  •  
  •  
  •  
  •  

U okviru ljetnog kursa Diplomatske akademije, u Beču se nudi nastava njemačkog jezika za polaznike svih nivoa znanja. Kako početnici tako i oni koji raspolažu prosječnim znanjem jezika, te osobe koje svoje jako dobro znanje njemačkog jezika žele dodatno usavršiti, ovdje mogu naći kurs primjeren njihovom znanju. Pored toga će studenti na osnovu dijela programa ljetnog kursa koji je usmjeren ka kulturi i civilizaciji moći steći znanje o politici, historiji, privredi i kulturi Austrije.

Svi nivoi će u prijepodnevnim časovima imati četiri sata jezične nastave. U ovisnosti o odabranom nivou u poslijepodnevnim časovima će se održavati izlaganja/predavanja, istraživanje vezano za unaprijed određenu temu, kreativne jezične vježbe, ekskurzije i slobodne aktivnosti. Dodatno postoji i mogućnost polaganje ispita za stjecanje Austrijske jezične diplome (ÖSD). Rok za prijavu polaznika kursa je 01. juli 2014. godine.

Sve informacije informacije o ljetnom kursu njemačkog jezika i austrijske kulture i civilizacije možete naći na web-stranici Diplomatske akademije u Beču: https://www.da-vienna.ac.at/de/programme/sommerkurs

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.