Općina Tuzla: Prijava planiranih obima i vrste poljoprivredne proizvodnje do kraja marta

by admin
| 11:19
1003 pp proizvodnja
  •  
  •  
  •  
  •  

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa područja općine Tuzla koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata, da su u skladu sa Pravilnikom o upisu Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata, obavezni prijaviti planirani obim i vrstu poljoprivredne proizvodnje na registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu, za 2014. godinu, najkasnije do 31.03.2014. godine.

Naglašavamo da se poljoprivredne kulture na zemljištu kao i brojno stanje stočnog fonda po vrstama, mogu prijaviti samo jednom u toku godine, a najkasnije do 31.03.2014. godine.

Upozoravaju se poljoprivredni proizvođači da je prijava poljoprivredne proizvodnje na gazdinstvu obavezna i uvjet je za ostvarivanje prava na bilo koji oblik novčane podrške iz primarne poljoprivredne proizvodnje u 2014. godini.

Prijave se podnose na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti u Službi za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti Općine Tuzla, svakog radnog dana, u vremenu od  8 do12 sati, a popunjene prijave se predaju putem pisarnice Općine Tuzla.

Sva dodatna pojašnjenja i informacije mogu se dobiti neposredno u Službi za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti Općine Tuzla, ili putem telefona broj: 035/307-413.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.