Sutra Ćirin debi na Tušnju: Blažević obećao da neće razočarati navijače!

by admin
| 11:05
0603 ciro
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon dobrog otvaranja drugog dijela prvenstva, koje zbog slabašnog protivnika iz Livna nije realna slika Slobodinih mogućnosti, izabranike Miroslava Ćire Blaževića sutra očekuje prva domaća utakmica.

Duel sa ekipom Mladosti (DK), u kojoj na Tušnju očekuju sigurnu pobjedu, trebao bi biti uvertira za dva vezana gostovanja Čapljini i Radničkom, te domaći duel sa Jedinstvom. Nakon naredne četiri utakmice na Tušnju će doći trenutak istine.

-Dobro poznajem Mladost jer je naš golman Hadžić živio tamo i imam dosta informacija o njima. Ne smijemo se opuštati jer svi dobro znamo koliko nam je važna ova utakmica. Mladost je neugodan protivnik, ali mi ćemo protiv njih na Tušnju pokazati nešto novo! – istakao je Blažević, i pozvao navijače na utakmicu, uz napomenu da ih neće iznevjeriti.

Zbog trećeg žutog kartona ovu utakmicu će propustiti stoper Adnan Salihović, koga će zamjenigti Adnan Mujkić. Ostatak prve postave je nepromjenjen u odnosu na gostovanje kod Troglava. Blažević još uvijek ne može računati na povrijeđene Kuduzovića i Šaćirija.

Menadžment kluba sa Tušnja odučio je da na subotnjoj utakmici, koja se na Dan žena, pripadnicima ljepšeg pola omogući besplatan ulazak. Cijena redovne ulaznice je 5 KM.

Oni koji žele na još uvijek nedovršenu sjevernu tribinu, koja će se odlukom NSFBiH-a moći koristiti u nastavku prvenstva, morat će izdvojiti 3 KM.

(Tuzlainfo)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.