Nastavak odbojkaške Premijer lige: Sloboda Tuzlafarm dočekuje Radnik iz Bijeljine

by admin
| 12:37
0201 zok-sloboda
  •  
  •  
  •  
  •  

Zbog obaveza u takmičenju na završnom turniru Kupa Bosne i Hercegovine za odbojkašice, sutra se nastavlja Odbojkaška Premijer liga za žene. Ekipa Sloboda Tuzlafarm u dvorani Mejdan dočekuje osmoplasiranu ekipu Radnika iz Bijeljine, a utakmica počinje u maloj dvorani u 16 sati.

– Očekujem dobru partiju naših odbojkašica i pobjedu kojom bi se u regularnom dijelu takmičenja oprostili od naših navijača, jer nakon ovog kola, ostaje samo još gostovanje u Gacku, krajem marta. U ekipu su se vratile nakon pauze Lejla Musić i Lejla Softić, dok će na klupi biti i kapiten Sanja Kojić Đurić, iako su male šanse da zaigra zbog povrede-kazao je Nihad Zahirović, trener ŽOK Sloboda Tuzlafarma.

Sloboda je i u prvom dijelu sezone na gostovanju u Bijeljini prilično lahko savladala ekipu Radnika iz Bijeljine rezultatom 3:0, što je dodatni razlog za optimizam treneru Zahiroviću. Nakon ovog kola 7. i 8. marta u Brčkom će biti odigran i završni turnir Kupa BiH, u kojem se Tuzlanke u polufinalu sastaju sa ekipom OK Gacko. Drugi polufinalni par čine ŽOK Jedinstvo Bimal Brčko i OK Kula Gradačac.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.