Novo iz TXTV i Moja TV: Pinkov paket sa dodatnim filmskim, muzičkim, modnim i erotskim kanalima!

by admin
| 9:05
2002 kanali

Kablovski operater TXTV i BH Telecom TV platforma “Moja TV”, u Tuzli dva najzastupljenija TV operatera, proširili su listu kanala koje nude svojim korisnicima.

Tako su u programskoj šemi sada dostupni novi kanali u okviru Pink paketa. “Pink Western” je namijenjen ljubiteljima žanra koji je nekada bio veoma popularan, ali i danas ima svoju veliku ciljnu grupu. Odabrani su najbolji filmovi nastali u najzlatnijim godinama westerna, ali i neki noviji naslovi.

“Pink Classic” je namijenjen ljubiteljima najboljih filmova nastalih od tridesetih do osamdesetih godina. Oni koji drže do stila, koji prate modni svijet, dizajn, inovacije u tehničkom svijetu, uživaće u emisijama domaće i strane produkcije na kanalu “Pink Style”.Za starije od 18 godina u ponudi su Pinkova četiri kanala erotskog sadržaja “Pink Erotic” sa soft erotskim sadržajima.

U ponudi je pompezno najvljivani muzički kanal “Bravo Music” Pinkov pandan Grand Music sadržajima.

TXTV od nedavno je u listu digitalnih kanala uvrstio i dva kanala hrvatske RTL televizije “RTL 2” sa zabavnim filmskim sadržajima i “RTL kockica” koji je namjenjen djeci.

(Tuzlainfo)