Doma zdravlja Tuzla: Kasim Brigić zahvalio uposlenicima na profesionalizmu

by admin
| 9:05
1402 hitna pomoc
  •  
  •  
  •  
  •  

Direktor doma zdravlja „Mustafa Šehović“ prim.dr. Kasim Brigić izrazio je zahvalnost uposlenicima institucije na čijem čelu se nalazi. Povod zahvale je kako kaže, profesionalan rad u toku protesta.

„Ovom prilikom želim da izrazim svima Vama zahvalnost i zadovoljstvo što ste se kao uposlenici ove institucije u vrijeme protestnih okupljanja u Tuzli ponijeli kao pravi profesionalci i svoj posao zdravstvenih radnika obavljali profesionalno,na vrijeme i po principima dobre medicinske prakse.Tim više sam ponosan na Vaš rad posebno u najtežim momentima koji su se desili nakon eskalacije samih protesta.Vaš profesionalizam a što se moglo čuti i u medijima, imao je za rezultat izuzetno pozitivnu sliku svega onoga što gradimo godinama.

Želim Vam se prije svega zahvaliti i pohvaliti Vaše kompletno zalaganje kako na terenu tako i u samoj ustanovi tokom protesta:Službi hitne medicinske pomoći,Službi opšte/porodične medicine,poliklinici za ortopedsko traumatološke bolesti I odjelu neurologije, kao i svim ljekarima i medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima iz drugih Službi koji su se stavili na raspolaganje u ovih nekoliko, za nas teških dana.Takođe zahvalnost upućujem uposlenicima Tehničke Službe i Službi zajedničkih poslova na istrajnosti i požrtvovanju.

Pokazali ste profesionalizam,pokazali ste jedinstvo i pokazali ste savjesnost i razum u jako teškim okolnostima.Svi zajedno trebamo biti ponosni na ono šta smo i ko smo, a pokazali smo da možemo i da smo uvijek spremni, što se nas tiče, raditi naš posao savjesno, bez obzira na situaciju i razloge zbog kojih je sve nastalo.“, stoji u pismu zahvale upućenom uposlenicima Doma zdravlja.

(TI)

 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.