Sistem socijalnog stanovanja u Tuzli: Objavljena Preliminarna rang lista odabranih korisnika

by admin
| 13:21

Preliminarna rang lista  odabranih korisnika za Projekat „Sistem socijalng stanovanja“ na području Grada Tuzla, nakon provedene procedure, danas je objavljena.

Projekat je zasnovan na osnovu Ugovora o realizaciji projekta „Sistem socijalnog stanovanja (SHS) – Razvoj integrisanog modela u teoriji i praksi”, potpisanog između Grada Tuzla i Hilfswerk Austria International. 

Riječ je o stambenoj zgradi koja u svom sastavu ima i prostoriju za mjesnu zajednicu i prostoriju za ambulantu. 

Grad Tuzla je za potrebe ovog značajnog projekta obezbijedio 200.000KM te zemljište, priključke na komunalnu infrastrukturu i svu preostalu neophodnu dokumentaciju.

Podsjećamo da će nakon objave konačne rang liste po ovom Javnom pozivu biti objavljen novi Javni poziv za preostale stambene jedinice (osam stambenih jedinica) na koji će se moći javiti svi zainteresovani koji ispunjavaju uslove.

Takođe, svi kandidati koji su bili učesnici prvog Javnog poziva a kojima je nedostajala dokumentacija, će imati priliku izvršiti dopunu postojeće dokumentacije i aplicirati na konkurs.

Rang listu pogledajte  na ovom linku  a spisak prijavljenih kandidata koji nisu ispunili uslove Javnog poziva na ovom linku.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.