Robinzon party “zapalio” Modrac: U augustu najavljena nova zabava!

by admin
| 9:45

Proteklog vikenda više hiljada posjetilaca odjevenih u bijelo, uživalo u još jednom uspješno organizovanom Robinzon party-ju.

Od ranih poslije podnevnih sati 25. jula, kolone posjetilaca su se uprkos promjenjivim vremenskim prilikama, kretale prema jezeru Modrac.

Vrhunska ekipa domaćih DJ-a, na čelu sa prošlogodišnjim pobjednikom takmičenja BURN residency DJ Borgom, te DJ Doaman, DJ Emir H., DJ Eduy i DJ Stan Taylor napravila je sjajnu uvertiru pred nastup glavne zvijezde večeri, DJ Taylor-a člana popularne ekipe Global DeeJays-a.

Oko jedan sat iza ponoći zajedno sa spektakularnim vatrometom DJ Taylor je pokazao zašto je danas jedan od najangažovanijih svjetskih DJ-a.

Sjajna atmosfera, raspoloženje kakvo se viđa samo po vrhunskim klubovima širom svijeta, osmjesi na licima posjetilaca, dokaz je da je i ove godine Robinzon party opravdao očekivanja.

Zadovoljna publika plesala je do ranih jutarnjih sati, a najbolji komentar kvaliteta cijelog party-ja je pitanje koje se ponavlja ovih dana, a to je: Kada je repriza?

Sa ovim party-jem ne završava se sezona dobre zabave na molu restorana Robinzon.

Robinzon party team najavljuje novu za 15. avgust sa još jednom svjetskom DJ zvijezdom ali o tome uskoro viiše informacija…

(TI)