Par Selo Cup: Na jednom od najkvalitetnijih bh. futsal turnira učestvuju 24 ekipe

by admin
| 10:35

Udruga mladih Par Selo – Dubrave i ove godine organizira, četvrti put po redu, malonogometni noćni turnir Par Selo Cup 2015. Utakmice će biti igrane u večernjim terminima na igralištu Osnovne škole “Pasci” od 31. jula/srpnja do 16. augusta/kolovoza 2015. godine u Par Selu.

Sudjelovanje na turniru je ograničeno na 24 ekipe koje dolaze iz Tuzlanskog kantona i okruženja, a organizator je za najbolje momčadi obezbijedio vrijedan nagradni fond u iznosu od 5000,00 KM plus pehare i diplome za najbolje momčadi i pojedince.

Radi se o jednom od najkvalitetnijih futsal turnira u BiH kako po kvaliteti igre, tako i organizaciji, a svoje učešće na turniru uzmu i futsal reprezentativci iz naše i susjednih zemalja.

Turnir će se igrati na modernom futsal igralištu na kojemu je urađena nova podloga, rasvjeta, tribine i ostala infrastruktura što je zasluga organizatora Udruge Mladih Par Selo-Dubrave, njezinih članova i sponzora.

Čeka nas uzbudljiva prva polovina mjeseca Augusta u Par Selu, stoga pozivamo sve ljubitelje maloga nogometa, i sporta i druženja uopće, da svojim prisustvom i navijanjem podrže svoje favorite.

Organizator je pored sportskog dijela turnira priredio bogat kulturno zabavni program i turnir u Bočanju što je novina u našoj regiji – saopštili su organizatori.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.