U susret „Brodolomu 9“: Popularna imena donose mnogo energije

by admin
| 10:20

Ovogodišnje izdanje jedinstvene muzičke zabave na otvorenom “Brodolom” i ove godine će se održati na prostoru Carinske zone Šićki Brod, a termin je 1. august.

-Očekujemo  veliki  broj gostiju iz regiona i dijaspore koji će posjetiti događaj i sam grad Tuzlu. Ulaznice za ovaj visokoprodukcijski spektakl u našem gradu su u redovnoj prodaji , dok je prvi kontigent ulaznica po nižim cijenama rasprodat – ističu organizatori.

Deveti po redu, jedinstveni muzički događaj “Brodolom”, u 2015. godini, na plesnu pozornicu uz popularna imena koja će nastupiti, svojevrsne ambasadore svjetske scene, donosi i dosta energije.

Ovogodišnji line up “Brodoloma”  čine producenti i DJ-i  Darren Emerson i Harry Romero koji su se pokazali kao jedni od najenergičnijih izljeva dance muzičke kreativnosti u posljednjih 20 godina, kombinirajući organsku i elektronsku muziku na sceni.

Pored njih, tu su i neka od najprogresivnijih DJ i producentskih imena iz Bosne i Hercegovine, koji su velikim brojem nastupa na međunarodnim muzičkim festivalima, te prodorom na svjetsko tržiste produkcije stekli zavidan respekt i iskustvo, čime su se počeli izdvajati na domaćoj sceni.

Iako dolaze iz različitih sredina, razlikuju se po godinama i iskustvu, produciraju različite muzičke žanrove, njihova sinergija na stageu “Brodolom”  arene je neupitna.

Ulaznice za „Brodolom 9“ već su u prodaji pocijeni od 15,00 KM za standardnu ulaznicu i 50,00 KM za V.I.P. ulaznicu. Više informacija na www.brodolom.ba.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.