OO SDA Tuzla: Organizovan tradicionalni iftar za članove, simpatizere i prijatelje

by admin
| 13:11

Općinski odbor Stranke demokratske akcije Tuzla, na čelu sa predsjednikom Sabahudinom Imamovićem, 06. jula ove godine organizovao je tradicionalni iftar za članove, simpatizere i prijatelje SDA u restoranu Motela „ Rudar”.

Vrijedni domaćini su se pobrinuli da sve izgleda besprijekorno i da se svi postači osjećaju ugodno dok zajedno čekaju kandilje i akšamski ezan.

Iftaru koji je protekao u izuzetno prijatnoj atmosferi je prisustvovalo više od dvije stotine zvanica, članova OO SDA Tuzla, Kantonalnog odbora SDA TK, predstavici kantonalne vlasti, Asocijacija žena SDA Tuzla i SDA TK, Asocijacija ” Fatma” , Asocijacija mladih na općinskom i kantonalnom nivou, delegati u Skupštini OO SDA Tuzla, članovi porodica šehida i poginulih boraca, boračkih organizacija, predstavnici Medžlisa Islamske zajednice Tuzla, medija i dr.

Prisutnima se obratio predsjednik OO SDA Tuzla Sabahudin Imamović koji se svima zahvalio na dolasku : ” Nadam se da ćete sa ovog iftara ponijeti najljepše utiske i da ćete i preostale dane Ramazana provesti u zdravlju i dobrom raspoloženju. Ovaj mjesec trebamo da iskoristimo za duhovno jačanje koje će nam biti potrebno za buduće životne izazove ” – saopšteno je.

(Tuzlainfo)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.