Pripreme za Bajramski malonogometni turnir: Počele prijave, broj učesnika ograničen

by admin
| 5:58

Drugog i trećeg dana Ramazanskog bajrama, 18. i 19. jula ove godine, u organizaciji Povjereništva Asocijacije mladih OO SDA Tuzla i uz podršku Općinskog odbora SDA Tuzla, na terenu Sportskog kluba „ Bambi” u Slavinovićima održat će se tradicionalni Bajramski turnir u malom nogometu, 17. po redu.

 

Kako ističe predsjednik Povjereništva Asocijacije mladih SDA Tuzla, dr.sc. Senad Mehmedinović, pripreme za ovo takmičenje su u toku.

-Pozivamo ekipe da se prijavljuju za učešće na 17. Bajramskom turniru. Kotizacija po ekipi je 100 konvertibilnih maraka. Imamo veoma bogat nagradni fond za prvo, drugo, treće i četvrto mjesto koje osvoji ekipa seniora. Osigurane su medalje i pehari za prvo, drugo i treće mjesto među ekipama najmlađih i zahvalnice za učešće, a biće nagrađeni i najbolji strijelac, igrač i golman turnira – ističe Mehmedinović.

 

Turnir je podijeljen u tri kategorije: seniori, djeca 2006. i 2007. godište.

 

Generalni pokrovitelj manifestacije je Općinski odbor SDA Tuzla.

 

Prijave za učešće se podnose u prostorijama Općinskog odbora SDA Tuzla (ulica Patriotske lige broj 18) svakim radnim danom od 11h do 15h do 10. jula ove godine, zatim na email adresu [email protected] ili na broj telefona 062 901 229. Broj ekipa je ograničen – saopšteno je iz Služba za odnose s javnošću OO SDA Tuzla.

(TI)

 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.