„Prijatelji FK Sloboda“ pozivaju: Kupite ulaznicu pomozite Slobodi!

by admin
| 9:33
2903_sloboda

UG „Prijatelji FK Sloboda“, koj iaktivno djeluju od početka godine, pred svaku domaću  utakmicu FK Sloboda provodi kampanj, kkao bi na Tušanj doveli što veći broj navijača.

– Dragi prijatelji fudbala, lijepo je bilo vidjeti na posljednoj domaćoj utakmici FK Sloboda ugodno ispunjen Tušanj, čija je posjeta bila u rangu najposjećenijih utakmica i u Premijer ligi. Navijači iz grupe „Fukare“ Tuzla i „Prijatelji FK Sloboda“ su i za subotnju utakmicu  protiv NK Podgrmeč tokom sedmice krenuli u kampanju koja ima za cilj da rezultira što većom posjetom na ovo utakmici – navode u svom saopštenju „Prijetelji FK Sloboda“.

Ulaznice za utakmicu Sloboda – Podgrmeč koja se igra u subotu 30.3. 2013. u 15 sati, u predprodaji se mogu kupiti na sljedećim lokacijama: Centar grada: TNT Pizzeria, CD shop Mido, Caffe Bar Sloboda, Slatina: Caffe Bar Velika Djeca, Sjenjak TC: Caffe Bar Calcio, Caffe Bar 2A, Batva: Prodavnica Riki.

Svojim dolaskom pomažete naš klub i dajete podršku našim mladim igračima. Sloboda je dio nas i mi smo dio Slobode – ističu u UG „Prijatelji FK Sloboda“

Više informacija o akciji možete naći na www.crveno-crni.ba.

(TI)