Izbori u OO HDZ Tuzla: Izabrana rukovodstva u više temeljnih organizacija

by admin
| 12:00

Unutarstranački izbori u Općinskoj organizaciji HDZ BiH Tuzla započeli su  početkom ovog mjeseca, od kada se Izbornim skupštinom u ograncima biraju nova rukovodstva, što je prvi korak u izboru rukovodstva Općinske organizacije.

Tako su do sada izabrana rukovstva iz nekoliko tuzlanskih mjesnih zajednica.

Na konstituirajućoj sjednici TO Bukinje za predsjednika ogranka izabran je Goran Stojak, a za dopredsjednike Ljubica Šimić i Boris Šuha. Novi članovi Izvršnog odbora su Goran Stojak, Boris Šuha, Janja Vasilić, Ljubica Šimić, Franjo Šimić, Pejo Šimić i Željko Mišanović.

Za članove Izvršnog odbora  TO Ljepunice predloženi su i izabrani Stjepan Ivaković, Lucija Mazić, Ivica Pavić, Bojan Ivaković, Jozo Jerković, Stjepo Mišić i Saša Vidović. Za predsjednika je izabran Stjepan Ivaković, za dopredsjednike Lucija Mazić i Ivica Pavić.

Na izbornoj skupštini Temeljnog ogranka Brgule povjerenje da u naredne četiri godine vodi ovaj ogranak dobio je Miodrag Jokić. Pored Jokića izabarni su dopredsjednici Božana Barušić i Toni Markoviće te članovi Dijana Čukić, Aneta Jokić, Igor Antunović i Dijana Barušić.

Unutarstranački izbori organizovani su i u izbornim skupštinama u Gornjoj Obodnici i Ljubačama.

Za predsjednika TO Ljubače izabran je Dražan Vilušić, za dopredsjednika Ivica Kovačević, tajnik ogranka je Dijana Kovačević, a članovi su Danijel Pejić, Božo Stjepić, Elvis Josipović i Mijo Vilušić.

Za predsjednika TO G. Obodnica izabran je Grga Marinović, za dopredsjednike Marina Stjepanović i Željko Pavlović, a za članove Niko Pejić i Ivo Mrkonjić.

U Izvršni odbor ogranka Mramor izabrani su Nenad Mitrović, Igor Josić, Darko Šešlak, Mirjana Vareškić i Ljubiša Vareškić.,  dok u TO Čanići novo rukovodstvo čine Božo Josić predsjednik, dopredsjednici Augustin Marković i Božo Perić te članovi Stjepo Filipović i Mara Gurabić.

Izbori u drugim temeljnim ograncima su planirani u narednom periodu.

(Tuzlainfo)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.