RTVK: Počelo obilježavanje 20 godina emitovanja programa

by admin
| 7:08
0207rtvtk
  •  
  •  
  •  
  •  

Radio-televizija Tuzlanskog kantona (RTV TK) 20. februara će proslaviti 20 godina rada. Obilježavanje ovog jubileja počelo je danas i prigodnim programskim sadržajima bit će nastavljeno narednih dana.

-Već u utorak 5. februara upriličit ćemo direktan prijenos utakmice između Muške rukometne juniorske reprezentacije BiH i Seniorske reprezentacije Tuzlanskog kantona. Utakmica će biti odigrana u okviru priprema naše Reprezentacije za nastup na Svjetskom juniorskom prvenstvu koje će ove godine biti održano u Bosni i Hercegovini-navodi se u saopćenju iz RTV TK.

Bit će pripremljena i posebna izdanja redovnih emisija u kojima će se sa različitih aspketa govoriti o ulozi medija, a posebno televizije, i njihovoj društvenoj odgovornosti.

-Na sam dan osnivanja Televizije Okruga Tuzla, danas JP Radio-televizije Tuzlanskog kantona, uživo ćemo emitovati cjelodnevni televizijski program, u okviru kojeg ćemo se sa brojnim prijateljima, saradnicima i poslovnim partnerima osvrnuti na dvije decenije saradnje i zajedničkog izrastanja-piše u saopćenju.

Obilježavanje 20 godina JP RTVTK bit će završeno Svečanim prijemom koji će biti upriličen tog dana u poslijepodnevnim satima.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.