Sadiković ne sjedi skrštenih ruku: Ko su potencijalna pojačanja Slobode?

by admin
| 8:53
2406_denis
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon što su jučer  čelnici FK Sloboda, bez realnih osnova ali ipak obećali da ostaju na kursu povratka u Premijer ligu, Denis Sadiković, prvi čovjek struke na Tušnju je aktivirao pregovore sa nekolicinom igrača koji su u proteklom periodu izrazili želju da obuku „crveno-crni“ dres.

Kako saznajemo, blizu povratka, uz evenutalni dogovor sa klupskim rukovodstvom, su Samir Efendić bivši igrač Slobode koji je polusezonu proveo u Gračaničkom Bratstvu, te Šerif Hasić, također nekadašnji prvotimac tada tuzlanskog premijerligaša.

Pripremama bi se mogli priključiti i Eldin Trumić i Mirnes Salihović iz lukavačkog Radničkog, a sve u zavisnosti šta im može ponuditi klupska Uprava, koja se još uvijek bori da isplati zaostale plate sadašnjem igračkom kadru.

– Imam stalne kontakte sa nekolicinom igrača. Neki su se već snašli, jer nisu mogli dočekati naš odgovor. Nadamo se da ćemo za nekoliko dana, kako nam je i obećano, znati s kojim budžetom ćemo raspolagati i šta novim igračima možemo obećati – ističe Denis Sadiković.

Tuzlainfo / A. V./

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.