Tuzlak dio „El Clasica“: Emil Šepić masirao legendarne igrače Barcelone i Real Madrida!

by admin
| 20:54
1311sepic2
  •  
  •  
  •  
  •  

U okviru velike svjetske konferencije vezane za sportsku industriju ASPIRE4SPORT2012, koja se od 12.-15. novembra 2012. održava u katarskoj Dohi, večeras je odigran „El Clasico legends match“, u kojem su nastupili legendarni igrači Barcelone i real Madrida, dva španska velikana.

Vijest sigurno nebi zavrijedila našu pažnju da Hierru, Carembeu, Monolo Sanshis, Canavarru, Litmanenu, Zendenu, Reizegeru, Mendieti, Goichocei, de Boeru i drugim, društvo nije pravio Emil Šepić, fizioterapeut iz Tuzle, koji već nekoliko mjeseci radio svoj posao u katarskom rukometnom klubu Al Jaish.

On je zajedno sa kolegom Hassenom Soltaniem, bio zadužen za igrače Barcelone.

– Bila mi je velika čast biti dio ovog velikog spektakla i imati priliku dijeliti svlačionicu sa svim tim velikim igračima. Još uvijek sumiram utiske – reko nam je Emil Šepić, čije je učešće u ovom spektaklu samo još jedna potvrda njegovih kvaliteta.

Emil je zanat godinama „pekao“ na Tušnju, gdje je radio sa Samidom Sabitovićem, a kasnije bio prvi fiziterapeut FK Sloboda, te Mlade reprezentacije BiH.

Redove „crveno-crnih“ je napaustio na isti način kao i većina kvalitetnih kadrova, a nakon što je zaboravio kada je primio posljednju platu.

Tuzlainfo / A. V. /


Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.