Panonika otvara sezonu: U subotu 6. juna slobodan ulaz i večernji party!

by admin
| 17:42

U subotu 6. juna 2015.godine, zvanično će biti otvorena ljetnja sezona na kompleksu slanih jezera Panonika.

Kao i predhodne dvije sezone, otvaranje turističke sezone na Panonskim jezerima se dešava u formi dvodnevne manifestacije Family Day i večernjim partijem u subotu 6.juna 2015.godine. 

Organizatori obećavaju puno druženja i zabave za cijelu porodicu, a u dva dana trajanje manifestacije, gostima će se na zanimljiv i zabavan način predstaviti vrhunske kompanije sa svojim proizvodima i uslugama (Violeta, Menprom, Venera, Vispak, Oaza, Tz Pivara..itd.)

Otvaranje ovogodišnje ljetnje sezone se nastavlja večernjom zabavom „arTz Music Fest Panonika Tuzla“, partijem elektronske muzike u sklopu Festivala savremene umjetnosti “arTz”.

Zabava muzika i plesa će trajati do kasno u noć sa 6 regionalno poznatih DJ-a, a headliner je Tuzlacima dobro znan DJ Petar Dundov.

Lokacija održavanja zabave je predivan ambijent platoa na prvom jezeru – ‘Ex Vrtić’ i dio velike plaže prvog Panonskog jezera.

Ulaz na Panoniku u subotu 6. juna je besplatan, a za večernju zabavu od 21 sat “arTz Music Fest Panonika“, cijena ulaznice je 10 KM.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.