Nedžad Pirić treba našu pomoć: Za nastavak liječenja u Rusiji potrebno 8.500 eura!

by admin
| 22:16
0310_nedzad_piric
  •  
  •  
  •  
  •  

Nedžad Pirić iz Banovića, danas učenik MSŠ Banovići, još kao dvanestogodišnjak i učenik petog Razreda OŠ Banovići (2006. godine), imao je tešku operaciju kičme (Tumor na L1 L2) dijagnoza: St post laminectomia L1 et L2, St post ablationem tuboris regio L1 et L2.

Operacija je ostavila velike posljedice, ali njegova mladost i borba za životom svih ovih godina, dovele ga je u fazu da može hodati, ali i dalje uz pomoći drugih osoba, bez kojih ne bi moga obavljati svakodnevne životnih aktivnosti.

U traganju za kvalitetinijim liječničkim tretmanima, Nedžadova porodica se obratila klinici NEURO VITA u Moskvi (Rusija), koji su  potvrdili da se Nedžad na njihovoj klinici može uspješno liječiti matičnim ćelijama.

Uslijedila su tri odlaska u Moskvu, nakon kojih je evidentiran napredak, ali konstatovano da se liječenje mora nastaviti, kako bi donijelo očekivale rezulate.

Ukupno liječenje matičnim ćelijama u spomenutoj klinici  iznosi 60.000 eura, a slijedeći odlazak je u Februaru naredne godine, za koje je potrebno sakupiti 8.500 eura.

Sredstva za skupe tretmane Nedžad  do sada uz pomoć porodice, rodbine i prijatelja uspjevao da prikupi.

Za nastavak liječanja Nedžad je iscrpio sve dosadašnje mogućnosti, te se na ovaj način obraća za pomoć svima koji mogu da pomognu uplatom novčanih sredstava na slijedeće žiro račune:

Žiro-Račun u KM: 1321302002978213
Pirić Hedija-Banovići, Podgorje b.b

SWIFT:TBTUBA22
Broj partije deviznog računa:103363764
IBAN broj racuna korisnika:BA391321310336376447

Naziv banke korisnika: NLB TBT d.d Tuzla MARŠALA TITA 34
Pirić Hedija
Banovici, Podgorje b.b
Bosna i Hercegovina

Pomozimo Nedžadu Piriću da živi život dostojan njegove mladosti

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.