Izbor za Miss TK: Titula najljepše djevojke za Tuzlanku Nermanu Malikić

by admin
| 22:10

Izbor za Miss Tuzlanskog kantona za 2015 godinu održan je 24.05. a domaćin ove manifestacije bio je trgovački centar ETNA Gračanica.

Za Miss Tuzlanskog kantona izabrana je Nermana Malikić iz Tuzle.

Lentu prve pratilje ponijela je Lejla Hodžić iz Srebrenika, druga pratilja je Ena Dedić,  dok je titulu Miss šarma dobila Lejla Halilčević iz Lukavca.

Za Miss fotogeničnosti proglašena je Emina Hasanović iz Srebrenika, a titulu Miss Abc Fashion TV ponijela je Jasmina Poljić iz Živinica. Djevojke koje su takođe stekle pravo učešća dalje na casting za Miss Federacije su Lejla Bektić, Nadina Mehinović, Nadina Đogić i Asja Dervišević.

Uz najljepše djevojke Tuzlanskog kantona, na pozornici TC Etna Gračanica nastupio je Igor Vukojević koji je promovisao novi album “Idu godine”, a što je osmi samostalni album ovog popularnog pjevača iz Doboja.

U muzičko revijalnom dijelu programa pored Igora Vukojevića, nastupila je plesna grupa Plamingo i mladi pjevač Jakub Džafić koji je snimio svoj prvi samostalni album. U revijalnom dijelu programa, najljepše djevojke Tuzlanskog kantona pokazale su kolekcije Bros Jeans, TC Etna Gračanica i butik Ekskluziv Gračanica.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.