Nova promjena režima saobraćaja: Ulica do „Limenke“ sada dvosmjerna!

by admin
| 8:09
0808_limeka
  •  
  •  
  •  
  •  

S obzirom na radove na rekonstrukciji sjeverne saobraćajnice koji su i dalje u toku, iz JKP „Saobraćaj i komunikacije“ Tuzla obavještavaju građane da je napravljen novi alternativni put do javnog parkirališta “Trg slobode” i ulica Tuzlanskih brigada i Patriotske lige.

Alternativni put: od Skvera, preko ulice Atik mahala (jednosmijerna ulica), preko novog puta iza Privredne komore (dvosmijerni saobraćaj) koji vodi do zatvorenog javnog parkirališta “Trg Slobode”, kroz ulice Tuzlanskih brigada (Revda) i Patriotske lige (ćevabdžinica “Limenka”).

Javno parkiralište koje se prostire dužinom ulice Tuzlanskih brigada (ispred Revde)  i u ulici Patriotske lige i dalje je van funkcije  zbog uvođenja dvosmijernog režima saobraćaja.

Uposlenici sektora za održavanje horizontalne i vertikalne signalizacije JKP “Saobraćaj i komunikacije Tuzla” doo Tuzla, su izvršili postavljanje odgovarajuće saobraćajne signalizacije.

Mole se građani, učesnici u saobraćaju, da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i koriste alternativne putne pravce.

Više fotografija sa dodatnim objašnjenjima pogledajte OVDJE.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.