Danas u naselju Slatina: Otvoren prvi Maxi market u Tuzli!

by admin
| 15:29
2405_maxi
  •  
  •  
  •  
  •  

Kompanija Delhaize BH koja je dio međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group sa sjedištem u Belgiji, otvorila je prvi Maxi market u Tuzli, u Ulici Slatina 7.

Maxi market u Tuzli na 600 kvadratnih metara prodajnog prostora kupcima nudi preko 7000 proizvoda vodećih domaćih i svjetskih proizvođača. Novinu u ponudi čine artikli privatne robne marke „365“ koji potrošačima obezbjeđuju dobar kvalitet po pristupačnoj cijeni.

Riječ je o prehrambenim i neprehrambenim proizvodima „za svaki dan“ koji se mogu naći i u drugim prodavnicama Delhaize u Evropi.

Potrošačima u Tuzli na raspolaganju stoje i Maxi pijaca sa raznovrsnom ponudom voća i povrća kao i Maxi pekara sa uvijek svježim hljebom i pecivima. Posebnost u ponudu čini odjel gotovih jela gdje se svakodnevno pripremaju svježi obroci po isprobanim receptima i od visokokvalitetnih namirnica.

Za odličnu uslugu po kojoj su Maxi marketi prepoznatljivi, zaduženo je 30 zaposlenih u ovom objektu.

Maxi market u Tuzli radi od 7 do 22 časa radnim danima, nedeljom od 7 do 19 časova.

U skladu sa svojim opredjeljenjem za društveno odgovornim poslovanjem i nastojanjem da pomogne lokalnoj zajednici i ustanovama od javnog značaja, kompanija Delhaize BH je povodom otvaranja svog prvog prodajnog prostora u Tuzli donirala tehničku opremu Domu za djecu bez roditeljskog staranja iz Tuzle.

Delhaize BH d.o.o.

Kompanija Delhaize BH se bavi maloprodajom, a njenju maloprodajnu mrežu u Bosni i Hercegovini čini   40 prodavnica koje posluju pod nazivima Maxi, Mini Maxi i Tempo. Dehaize BH je deo međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group, koji posluje u jedanaest zemalja na tri kontinenta.

Tuzlainfo / Sponzorisani tekst

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.