Navijači pozivaju na Tušanj: Protiv Veleža se očekuje pun stadion!

by admin
| 9:40
1805_suljo
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon pobjede u Gabeli, na Tušnju se koliko-toliko lakše diše.

Nakon dvije „kvalifikacijske“ utakmice u kojima su morali pobjediti, igrači Slobode u nedjelju dočekuju i treću, koja također mora okončati istim ishodom.

Ukoliko pobjede Velež, u što u redovima Slobode ne sumnjaju, sa mnogo manje neizvjenosti će čekati duel sa Slavijom u posljednjem kolu.

Do pobjede će zasigurno lakše doći uz podršku sa tribina, koja vjerujemo i ovaj put neće izostati. Navijači pozivaju na jedinstvo.

– Ostale su još dvije utakmice do kraja i u njima zaosta moramo svi disati jednom dušom. Sve što nekome od nas u i oko kluba nije povolji, mislim da u ovom trenutku trebamo zaboraviti. Bili smo otpisani, te dobili još jednu šansu i ne smijemo je prokockati. Zato pozivam sve koji vole Slobodu, da se u nedjelju obuku u crveno ili crno, dođu na Tušanj, podrže igrače i daju svoj doprinos u opstanku kluba – rekao nam je Sulejman Dorić, dugogodišnji vođa „Fukara“, danas član Skupštine kluba i jedan od dokazanih zaljubljenika „crveno-crne“ boje.

Ulaz na utakmicu koja se igra u nedjelju od 17 sati je slobodan, a za navijače je štampano i 300 majica sa natpisom „Volim Slobodu“. Teško je naći razlog zašto u nedjelju ne bi bili na Tušnju?!

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.