Tražite posao: Pedagoški zavod TK-a traži sekretara i „informatičara“!

by admin
| 14:24
2002_pedagog_zavod

Na web stranicama koje se bave ponudom i potražnjom radne snage u BIH, nedavno su objavljena i dva konkursa za upražnjena mjesta u Pedagoškom zavodu TK-a.

U ovoj ustanovi pod „kapom“ Vlade TK-a traže sekretara Pedagoškog zavoda (VSS – VII stepen stručne spreme – završen pravni fakultet – diplomirani pravnik), te Stručnog savjetnika za tehnički odgoj i informatiku, obrazovnu statistiku i Web dizajn (VSS – VII stepen stručne spreme – pedagoški fakultet – profesor tehničkog odgoja i kulture  življenja, fakultet industrijske pedagogije – profesor fizike i elektrotehnike ili profesor mehanike i mašinstva, elektrotehnički fakultet – diplomirani inženjer elektrotehnike).

Prijavu na konkurs, odnosno sve tražene dokumente treba dostaviti u roku od 15 dana od objave javnog konkursa u „Službenim novinama FBiH“.

Na zvaničnoj stranici Zavoda www.pztz.ba konkursi nisu objavljeni (?!) ili ih mi nismo mogli pronaći, a za sve one koji se žele informisati o proceduri i datumu objavljivanja konkursa u Službenim novinama objavljuljemo kontakt telefon PZTK 035/ 320- 220.

Armijo nezaposlenih pravnika, nastavnika i inžinjera SRETNO!

(TI)