Zabava i humanost: Tuzlansko klizalište bilo domaćin prvog „Ice Fun Challenge-a“!

by admin
| 7:21
1601_ice1
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon trodnevnog takmičenja, protekle subote na tuzlasnkom klizalištu održano je i finale „Ice Fun Challenge“, zabavno-rekretaivnog takmičenja koje je privuklo veliku pažnju ljubitelja klizanja.

Četiri para koja su se takmičila u srijedu i četvrtak i koji su među velikom konkurencijom zaslužili da dođu do finala takmičila su se u četiri zanimljive discipline: „Štafeta“, „Restaurant challenge“, „ Dancing Queen“, i „Backward Run“, te su na taj način dobili svoju priliku za dokazivanje žiriju i  mnogobrojnoj publici na Trgu Slobode.

Titulu najboljih od najboljih i dvije sezonske ulaznice na Panonska jezera zasluženo su dobili Andrea Cvijetinović i Amar Mašić koji su sve prisutne očarali svojim umijećem na ledu.

Drugo mjesto osvojili su Indira i Elvir, a ništa manje vrijedno treće mjesto Dina i Ahmet.

Za dobru zabavu  bili su zaduženi i voditelji Rusmir Krdžalić i Azra Prcić, kao i Alen Ramić Bumbi koji je samo za publiku po prvi puta stao na klizaljke.

Nakon „Ice Fun Challenge“-a Gradski anđeli su Tuzlacima pripremili i„Ice Disco Night“, disco na otvorenom u centru Tuzle uz poznatog tuzlanskog DJ Woid-a.

Tuzlaci su mogli uživati uz tople čajeve i kuhano vino, a sav prihod išao je za liječenje dvadesetogodišnjeg Dine Milanovića.

I pored hladnog vremena i snijega „City Angels“-i su bili zadovoljni odzivom svojih sugrađana na ovu humanitarnu akciju. Svi su zajedno iz Tuzle još jednom poslali toplu poruku, poruku ljubavi, suživota i tolerancije.

Takmičenje su organizovali JKP „Pannonica“ i HUG „City Angels.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.