Mladi “Zmajevi” u petak na Tušnju: Amerikance dočekuju pune tribine!

by admin
| 19:13

Pripreme fudbalskog spektakla, utakmice U-21 reprezentacije BiH i U-23 reprezentacije SAD – a, koja se na Tušnju igra 27. marta u 16 sati, kako ističu organizatori, odvija se po planu.

FK Sloboda, kao tehnički organizator utakmice uključio je sve svoje resurse i nema sumnje da će publika na Tušnju uživati u još jednoj vrhunskoj fudbalskoj predstavi.

-Ovim putem obavještavamo sve naše sugrađane i navijače širom Kantona da sucijene ulaznica za ovaj meč 7KM (tribina Zapad) i 5 KM (tribina Sjever), te će se već od sutra (utorak, 24. mart) moći nabaviti u klupskim prostorijama na Sonom trgu – saopšteno je iz FK Sloboda.

Oorganizacija utakmice BiH (U-21) – SAD (U-23) veliki test za Klub i Grad, obzirom da postoji velika vjerovatnoća da u budućnosti stadion Tušanj postane mjesto odigravanja kvalifikacionih mečeva naše mlade reprezentacije, te da se iz fondova UEFA nastavi rekonstrukcija tuzlanskog hrama fudbala!

Dolazak na Tušanj najavio je UEFA posmatrač, a proteklih dana pozitivne ocjene za smještajne i uslove na stadionu dali su agent za bezbjednost i tehnički sekretar gostujuće reprezentacije.

(TI)