Inovacijski iskorak tuzlanskog “Leftora” na hrvatskom tržištu!

by admin
| 18:07
2912left
  •  
  •  
  •  
  •  

Veliku pažnju medija, auto prodavaca i vozača izazvala je ovih dana aktivacija web portala automobil.hr. Ništa posebno rekli bismo, još jedan web auto oglasnik – ali samo na prvi pogled!

 

 Ovdje se radi o vrlo inovativnom pretraživaču koji ima mogućnost da pretražuje sve auto oglasnike u Hrvatskoj, a da prikupljene rezultate prikazuje na jednom mjestu. Ako vas ovo podsjeća na nešto onda je to zasigurno ono po čemu su neki mediji ovaj web portal već prozvali – „hrvatski Google“ za pretragu auto oglasnika.

 

Tim prije što se pretraga može usmjeriti prema parametrima koji su korisniku najzanimljiviji, a to su: cijena, model, godina proizvodnje, kilometraža, vrsta goriva ali i mnogi drugi. Za samo sedam dana otkako je aktivan, portal je posjetilo preko 14.000 korisnika, a zabilježeno je oko 76.000 pretraga preko search box-a.


 

Sve pohvale idu na račun developerskog tima Leftor d.o.o. iz Tuzle koji je uspio ispuniti sve zahtjeve naručioca projekta, dok je  prema dostupnim reakcijama korisnika i recenzijama auto, news i poslovnih portala opšti utisak o ovom portalu apsolutno pozitivan.

 

Leftor d.o.o. iako već dugo prisutan i na inostranom tržištu i ovim projektom je pokazao spremnost da  uspješno odgovori na velike izazove. Još jedna pozitivna strana ovakvog rješenja je njegova primjenjivost i na sve druge potencijalne projekte koji će u osnovi imati pretraživanje i generisanje različitih web oglasa.

 

Za nadati se je da će kvalitet ovog rješenja prepoznati i neke BiH firme.                      

 

Tuzlainfo / D. M.

Foto: Ilustracija

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.