Večeras humanitarni makembal za Amilu Džinović

by admin
| 10:25
2412mask
  •  
  •  
  •  
  •  

Unija studenata Univerziteta u Tuzli, u saradnji sa studentskim Asocijacijama/Udruženjima sa UNTZ večeras organizuje Novogodišnji maskembal u clubu Privillege.

 

Ideja studenata jeste da se i na ovakav način pomogne njihovoj kolegici Amili Džinović, kojoj je neophodna transplatacija koštane srži da bi nastavila svoj život. Cijena transplatacije je 250.000 eura u klinici u Munchenu.

 

Do sada je prikupljeno 471.432,00 KM, i nedostaje još samo 28.568,00 KM.  Kako bi čim prije sakupili potrebna novčana sredstva, i pomogli Amili i njenoj porodici, organizator poziva sve zainteresirane građane da u petak dođu „maskirani“ u club Privillege, te kupovinom karte od 3 KM na još jedan način učestvuju u humanitarnoj akciji „Pomoć za Amilu Džinović“.


 

Događaj će pratiti Djeda mraza & Djeda mrazice, Party pića i 10 hostesa, nagrade za najorginalnije maske : putovanje, bocu šampanjca, paketiće itd..

 

Oni koji nemaju vremna da se maskiraju, na ulazu u club mogu kupiti maske, s naznakom da i novac od kupljenih maski ide u svrhu Amilinog liječenja.

 

Pred kraj večeri će se prikupljena novčana sredstva uručiti Amilinom rođaku.

 

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.