“BH TEMPO 09” organizuje Sportsku Novu godinu

by admin
| 5:20
2112temp
  •  
  •  
  •  
  •  

U izboru redakcije Sportskog magazina „BH TEMPO 09″ bh. reprezentativac i nogometaš njemačkog „Wolfsburga” izabran je za Sportsku ličnost BiH za 2010. godinu, za nogometaša godine izabran je Miralem Pjanić dok je za nogometnog trenera godine proglašen trener zagrebačkog “Dinama” Vahid Halilhodžić.

 

Zvanično proglašenje i uručenje priznanja predviđeno je u sklopu Prve “BH Sportske Nove godine” koju “BH TEMPO 09″ organizira u četvrtak sa početkom u 18 sati u Motelu “Rudar” u Tuzli.

 

Osim navedenih, “BH Tempo 09″ uručit će tri posebna priznanja ustanovljena prošle godine, “Zlatno”, “Srebreno” i “Bronzano” srce koja se dodjeljuju sportistima, sportstkim radnicima i klubovima koji su svojim radom i rezultatima dali najveći doprinos afirmaciji pozitivnih vrijednosi u sportu na području Tuzlanske regije, te proglasiti Sportskog novinara za 2010.godinu.


 

U oficijelnom dijelu bit će proglašeni u izboru redakcije “BH TEMPA 09″ i najbolji sportisti, sportski klubovi i treneri Tuzlanske regije u deset sportskih grana i invalidnom sportu te proglašen najperspektivniji klub i mladi sporista za 2010. godinu.

 

Nakon zvaničnog, oficijelnog dijela predviđeno je druženje sportista, sportskih radnika, novinara i pokrovitelja manifestacije.

 

(TI)

Foto: Ilustracija

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.