“Tuzlanska so” jedini tuzlanski “Superbrands” za 2010 godinu

by admin
| 8:32
1112solana
  •  
  •  
  •  
  •  

Na trećem izboru “Superbrands” u Bosni i Hercegovini, laskave titule su ponijeli najuspješniji brendovi koji su uprkos recesiji zadržali konkurentnu poziciju i lojalnost potrošača.

 

U izboru je učestvovalo više od 1200 domaćih i stranih brandova, raspoređenih u 27 kategorija, za koje je glasalo preko 25 000 potrošača u BiH, a konačnom sudu i odbiru doprinijeli su glasovi članova Ekspertnog vijeća, sastavljenog od 47 marketing profesionalaca, stručnjaka i predstavnika poslovne javnosti u BiH.

Nagrada Superbrands 2010. godine uručena je sljedećim kompanijama i brandovima: Alarm West Group, Alma Ras, Aura. BH Telecom, Bosna Ban International, Coloseum Club, DHL Express, Economic, Floriol, Gracija, Granoff, Halid Bešlić, Jana, Juicy, Konzum, Ledo, Ljepota i zdravlje, Meggle, Poli, Prizma mikrokreditna fondacija, Radio Stari Grad, Sarajevo Film Festival, Sarajevski kiseljak, Stock, Tuzlanska so, Uniqa osiguranje, Vranac i Vranac Pro corde.

 

Iz Tuzlanskog kantona titulu Superbrands 2010 je ponijela jedino Tuzlanska so kao proizvod Solana d.d. Tuzla

 

Ovogodišnja publikacija Superbrands BiH 2010. će se promovirati i u multimedijalnom formatu, a više informacija o bh. brendovima pogledajte na www.superbrands.ba.

 

Tuzlainfo / A. V.

Foto: Ilsutracija

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.