BH kickboxing savez i Adidas u Tuzli potpisali ugovor o saradnji

by admin
| 16:52
0412kickbox

Naše najbolje kickboxere koji čine jednu od najuspješnijih bh. reprezentacija, u naredne četiri godine će oblačiti “Adidas” i “Pride”, čiji je zastupnik danas u Tuzli sa predsjednikom Kickboxing saveza BiH potpisao sponzorski ugovor.

 

– Adidas je u jugoistočnoj Evropi odlučio ulagati u promociju svojih proizvoda namjenjenih borilačkim sportovima. U bh. reprezentaciji smo prepoznali kvalitetnog partnera, a njihovi dosadašnji rezultati su bili najbolja preporuka. U ovom dijelu Evrope ovo je drugi sponzorski ugovor sa nekom reprezentacijom – istakao je Enes Didić, predstavnik LMK international, koja zastupa spomenute brendove koji će koristiti naši reprezentativci.

 

LMK international je jedan od vodećih svjetskih dizajnera, proizvođača i distributera opreme i odjeće za borilačke sportove i fitness, te srodnih artikala.

 

U našem Savezu nisu krili zaovoljstvo zbog potpisanog ugovora. Predsjednik Senad Mujkanović je istakao da je i današnji čin dokaz sve boljeg rada u ovom Savezu.

 

Selektor Salko Zildžić na današnjem obraćanju novinarima napomenuo da je izuzetno zadovoljan uspjesima njegovih izabranika u prethodnoj godini, te da su uz malo realnije suđenje i sa posljednjeg evropskog prvenstva mogli donijeti najsjajnija odličja, kao što je to bio slučaj na prethodnim prvenstvima.

 

Tuzlainfo / N. Ć.

Foto: Didić i Mujkanović – Zadovoljstvo prilikom potpisivanja ugovora