‘Gardens’ izabran za najljepši ugostiteljski objekat u BiH

by admin
| 8:15
0112gardens

Club & Restaurant ‘Gardens’ iz Međugorja najljepše je uređen ugostiteljski objekat u Bosni i Hercegovini za 2010. godinu.

 

Osvojio više od 50 posto glasova pristiglih putem telefona, čime je za 1663 glasa ispred drugoplasiranog Restorana ‘Mont Blanc’ Hotela ‘Blanca’ sa Vlašića koji ima 3628 glasova. Na trećem mjestu nalazi se Restoran ‘4 sobe gospođe Safije’ iz Sarajeva.

 

Ugostiteljski objekti koji su, pored tri navedena, učestvovali u finalnom krugu ovogodišnjeg takmičenja su Demofest Club i Caffe ‘Live’ iz Banja Luke, ‘Belle Epoque’ i ‘Torte i to’ Cafe’ iz Sarajeva, Ribnjak i restoran ‘Toplik’ iz Istočnog Sarajeva, Lounge bar ‘Katra’ iz Mostara, te Cafe Club ‘Code’ iz Novog Travnika.

 

Pobjedniku takmičenja za titulu najljepše uređenog ugostiteljskog objekta, internet magazin Enterijer.ba dodijelit će Grimiznu kuglu koja predstavlja prvo javno priznanje za kvalitet i stil uređenja ugostiteljskog objekta u BiH. Datum ceremonije uručenja nagrade bit će naknadno objavljen.

 

Ovogodišnji generalni medijski pokrovitelji takmičenja bili su Europlakat, FENA, Radio M, Bljesak.info, Intermezzo; specijalni pokrovitelji su Gusto i Dernek.ba, dok su medijski partneri BHT, PINK BH, Magazin Azra, TV Alfa, BeHa Caffe, Brotnjo.info, Radio Tuzla, Tuzlainfo.ba, Infobar.ba i Trebinjedanas.com.

 

Prijatelj takmičenja bilo je Ministarstvo okoliša i turizma FBiH.

 

(TI)

Foto: Bašta Club & Restaurant ‘Gardens’

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.