Najljepši ugostiteljski objekat u BiH: Najviše glasova Hotelu Vlašić

by admin
| 8:36
1511grimizna

U srijedu, 1. decembra, bit će poznat pobjednik ovogodišnjeg takmičenja za titulu najljepše uređenog ugostiteljskog objekta u Bosni i Hercegovini kojem će internet magazin Enterijer.ba dodijeliti Grimiznu kuglu.

 

Ukoliko se poredak na tabeli do tada ne promijeni, to će biti Restoran ‘Mont Blanc’ Hotela Blanca sa Vlašića koji trenutno ima 1031 glas više od drugoplasiranog Kluba i restorana ‘Gardens’ iz Međugorja.

 

Ugostiteljski objekti koji se, pored dva navedena, takmiče u finalnom krugu su Demofest Club i Caffe ‘Live’  iz Banja Luke, ‘4 sobe gospođe Safije’, ‘Belle Epoque’ i ‘Torte i to’ Cafe’ iz Sarajeva, Ribnjak i restoran ‘Toplik’ iz Istočnog Sarajeva, Lounge bar ‘Katra’ iz Mostara, te Cafe Club ‘Code’ iz Novog Travnika.

 

Takmičenje traje još dva dana, a glasati se može pozivom na poseban broj telefona koji je dodijeljen svakom ugostiteljskom objektu. Cijena poziva je 0,80 KM + pdv. Detalji o telefonskom glasanju objavljeni su na web stranici organizatora takmičenja Enterijer.ba – www.grimizna.enterijer.ba.

 

Grimizna kugla je prvo javno priznanje za kvalitet i stil uređenja ugostiteljskog objekta u Bosni i Hercegovini.

 

Ovogodišnji generalni medijski pokrovitelji takmičenja su Europlakat, FENA, Radio M, Bljesak.info, Intermezzo; specijalni pokrovitelji su Gusto i Dernek.ba, dok su medijski partneri BHT, PINK BH, Magazin Azra, TV Alfa, BeHa Caffe, Brotnjo.info, Radio Tuzla, Tuzlainfo.ba, Infobar.ba i Trebinjedanas.com.

Prijatelj takmičenja je Ministarstvo okoliša i turizma FBiH.

 

(TI)

Foto: Restoran ‘Mont Blanc’ Hotela Blanca sa Vlašića