Video: Promovisan spot mlade Tuzlanke Sonje Tešić

by admin
| 9:08
2511sonja
  •  
  •  
  •  
  •  

“Urban Beatz Bar” sinoć je bio domaćin promocije spota Sonje Tešić za pjesmu “Poslije tebe”, koji je rađen u podukciji tuzlanskog “Vizart-a”.

 

Reakcije onih koji su sinoć premijerno vidjeli spot, a koji potpisuju Damir Pirić i Samir Neimarlija, potvrđuju da je prvi spot mlade tuzlanske pjevačice odličan video uradak.

 

– Ovo je ispunjenje mog sna. Ne tako davno o prvim snimljenim pjesma i spotu sam tek maštala, ali uz mnogo rada i podrške mojih najbližih ti snovi se ostvaruju – istakla je sinoć Sonja Tešić, teško skrivajući emocije obraćajući se svojim gostima.

 

Pored pjesme “Poslije tebe” za koju je snimila i spot, u studiju Long play producenta Mahira Sarihodžića snimila je još dvije pjesme “Snaga” i “Na tuđem jastuku”. Za sve tri pjesme koje će se ovih dana početi emitovati na domaćim radio stanicama, tekstove i muziku pisala je sama.

 

Sonja (24) je muzički obrazovana, kroz školovanje osvajala i internacionale nagrade za svoje izvedbe na klaviru, te pjevanju, i sigurno spada u red perspektivnih bh. pop pjevačica.

 

Tuzlanska publika će već narednog mjeseca imati priliku vidjeti Sonjin nastup na manifestaciji “Izbor sportiste Tuzlanskog kantona 2010”.

 

SPOT ZA PJESMU “POSLIJE TEBE” MOŽETE VIDJETI OVDJE!

 

Tuzlainfo / A. Ć.

Foto: Vizart

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.