Najljepši ugostiteljski objekat u BiH: Vodi ‘Mont Blanc’ Vlašić

by admin
| 9:43
1511grimizna
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon dvije sedmice telefonskog glasanja Restoran ‘Mont Blanc’ Hotela Blanca sa Vlašića čvrsto je zauzeo prvu poziciju na listi 10 najljepše uređenih ugostiteljskih objekata u Bosni i Hercegovini.

 

 

 

Osvojio je 57 posto glasova, čime je značajno odskočio ispred drugoplasiranog restorana ‘4 sobe gospođe Safije’ iz Sarajeva koji ima 26 posto glasova. Na trećem mjestu nalazi se Lounge bar ‘Katra’ iz Mostara sa 6 posto osvojenih glasova.


 

Ugostiteljski objekti koji se, pored tri navedena, takmiče u finalnom krugu su Demofest Club i Caffe ‘Live’  iz Banja Luke, Club & Restaurant ‘Gardens’ iz Međugorja, ‘Belle Epoque’ i ‘Torte i to’ Cafe’  iz Sarajeva, Ribnjak i restoran ‘Toplik’ iz Istočnog Sarajeva, te Cafe Club ‘Code’ iz Novog Travnika.

 

Takmičenje traje do 30. novembra, a glasati se može pozivom na poseban broj telefona koji je dodijeljen svakom ugostiteljskom objektu. Cijena poziva je 0,80 KM + pdv. Detalji o telefonskom glasanju objavljeni su na web stranici organizatora takmičenja Enterijer.ba – www.grimizna.enterijer.ba.

Grimizna kugla je prvo javno priznanje za kvalitet i stil uređenja ugostiteljskog objekta u Bosni i Hercegovini.

 

Ovogodišnji generalni medijski pokrovitelji takmičenja su Europlakat, FENA, Radio M, Bljesak.info, Intermezzo; specijalni pokrovitelji su Gusto i Dernek.ba, dok su medijski partneri BHT, PINK BH, Magazin Azra, TV Alfa, BeHa Caffe, Brotnjo.info, Radio Tuzla, Tuzlainfo.ba, Infobar.ba i Trebinjedanas.com.

 

Prijatelj takmičenja je Ministarstvo okoliša i turizma FBiH.

 

(TI)

Foto: Restoran ‘Mont Blanc’ Vlašić

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.