ŽO Mladeži HDZ BIH Soli: Nikica Vidović izabran za novog predsjednika

by admin
| 10:20

U Hrvatskom domu u Tuzli održana je Izborna skupština Mladeži HDZ BiH Soli na kojoj je izabran novi saziv Županijskog odbora. 

U idućem dvogodišnjem mandatnom razdoblju Županijski odbor Mladeži HDZ BiH Soli činit će: Marijo Brčina, Tatjana Ubavić, Dražan Galušić, Nikica Vidović, Vinko Pavlović, Marijo Pavlović, Dražan Divković, Marina Tomić, Matej Dežić, Ana Veselčić, Denis Žepić, Dario Antunović, Željko Tomić, Kristina Jokić, Marijana Banović, Stjepan Madžarević, Gordana Antunović. U Nadzorni odbor su izabrani: Anita Kerošević, Tomislav Tomić, Danijel Antunović.

Na konstituirajućoj sjednici za novog predsjednika Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Soli jednoglasno je izabran mr. sc. Nikica Vidović, dipl. ing. geotehnologije.

Vidović je u svome nastupnom govoru pred oko 100 izaslanika, članova Mladeži HDZ BiH i mnoštva gostiju pozvao mlade da budu odlučniji u svome političkom djelovanju, pogotovo u ovo vrijeme punog izazova pred mladim čovjekom u Bosni i Hercegovini i pogotovo u okruženju u kojemu djeluje Mladež HDZ BiH Soli, a u kojemu se mladeži teško izboriti za priliku pokazati svoj puni potencijal istodobno u profesionalnom, društvenom i nacionalnom smislu. Vidović je izrazio uvjerenje da će Županijski odbor Mladeži HDZ BiH Soli biti najveći oslonac u radu HDZ-a BiH u Tuzlanskoj županiji.

O tome, da je mladež i do sada bila rasadnikom stranačkih kadrova u Tuzlanskoj županiji te da će se s tom dobitnom kombinacijom nastaviti i dalje, u svome je pozdravnom govoru na Izbornoj skupštini Mladeži naročito istaknuo i Mijo Krešić, MBA, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Soli. 

-HDZ BiH je pokazao spremnost pružiti priliku mladim stručnim ljudima, a to se najbolje vidi kroz sastav vijećnika u ovoj županiji jer od četiri tri dolaze iz Mladeži. A upravo ti mladi danas vode općinske odbore i kroje politiku i čine budućnost HDZ BiH na ovom području-, kazao je Krešić. Poručio je mladeži da moraju biti jako dobro organizirani i spremni preuzeti poluge odgovornosti “jer se nitko neće znati bolje izboriti za ono što želite od vas samih” – saopšteno je iz Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Soli.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.