Odabrano deset najljepših ugostiteljskih objekata u BiH

by admin
| 8:43
0111code

Ovogodišnje takmičenje za najljepše uređen ugostiteljski objekat u BiH napustila su 24 učesnika koji su imali najmanje glasova u online anketi postavljenoj na www.grimizna.enterijer.ba.

 

Najboljih deset prošlo je u finalni krug u kojem će se putem telefonskog glasanja odlučiti o pobjedniku.

 

Pobjedniku će Enterijer.ba, internet magazin koji je organizator takmičenja, uručiti Grimiznu kuglu.

 

Jedini tuzlanski predstavnik, nedavno restaurani Restoran ‘Breza’, nije prošao u drugi krug takmičenja.

 

Prethodni krug takmičenja na prvom mjestu dočekao je Restoran ‘Mont Blanc’ Hotela Blanca sa Vlašića koji je osvojio 1408 glasova od ukupno 5742. Na drugom mjestu je Caffe Club ‘Code’ iz Novog Travnika, a na trećem Lounge bar ‘Katra’ iz Mostara.

 

Ugostiteljski objekti koji, pored tri navedena, nastavljaju takmičenje su Demofest Club i Caffe ‘Live’  iz Banja Luke, Club & Restaurant ‘Gardens’ iz Međugorja, ‘Belle Epoque’, ‘Torte i to’ Cafe i ‘4 sobe gospođe Safije’  iz Sarajeva, te Ribnjak i restoran ‘Toplik’ iz Istočnog Sarajeva.

 

U ovom krugu takmičenja, koji će trajati do 30. novembra, glasanje će se vršiti pozivom na poseban broj telefona koji je dodijeljen svakom ugostiteljskom objektu. Cijena poziva je 0,80 KM + PDV. Detalji o telefonskom glasanju objavljeni su na web stranici www.grimizna.enterijer.ba. Rezultati glasanja objavljivat će se na kraju svake sedmice.

 

Grimizna kugla je prvo javno priznanje za kvalitet i stil uređenja ugostiteljskog objekta u Bosni i Hercegovini.

 

Ovogodišnji generalni medijski pokrovitelji takmičenja su Europlakat, FENA, Radio M, Bljesak.info, Intermezzo; specijalni pokrovitelji su Gusto i Dernek.ba, dok su medijski partneri BHT, PINK BH, Magazin Azra, TV Alfa, BeHa Caffe, Brotnjo.info, Radio Tuzla, Tuzlainfo.ba, Infobar.ba i Trebinjedanas.com.

Prijatelj takmičenja je Ministarstvo okoliša i turizma FBiH.

 

Tuzlainfo

Foto: Caffe club ‘Code’ – jedan od kandidata

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.